2016. december 21., szerda

Gyarlóság, Merkel a neved!

Végre eljött az idő. Igaz, nem a terror (annak sajnos már elérkezett), hanem Angela Merkel német kancellár magába nézésének ideje. Sorozatos merényleteknek, bombatámadásoknak, tömeges erőszaknak kellett megtörténnie Németországban és Európában ahhoz, hogy a legnagyobb politikai befolyással bíró európai politikus ráeszméljen arra, hogy rossz úton jár.

Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek eddig is igaza volt, s ha tovább folytatódnak az Európát megrázó terrortámadások, amelyek valószínűségét – bárhogy szeretnék is másképpen láttatni a balliberális és szocialista eszmék hívői – a nem csökkenő, sőt egyre fokozódó illegális migráció is jelentős mértékben megnöveli, akkor már nem sokáig hallgathatjuk a kancellár és társai ostoba megnyilatkozásait.

A magyar kormányfő – néhány más konzervatív politikustársával egyetemben – már évekkel ezelőtt is világosan látta, hogy meg kell állítani az ellenőrizetlenül Európába özönlő illegális bevándorlók áradatát, mert mindannyiunk biztonsága forog veszélyben.

Merkel asszony mindeddig hitt abban, hogy az Afrikából, Közel-Keletről és Közép-Ázsiából érkező, más kultúrkörben felnőtt és szocializálódott embertömeg nem akar – és nem is lenne képes – integrálódni az európai társadalmakba. Ezért nem kellenek Magyarországra sem olyan emberek, akiknek a legfontosabb szükségletei kimerülnek a promiszkuitásban, a nők megalázásában, az „add ide, mert kell” mentalitás erőszakos megnyilvánulásaiban.

Amíg nem változik meg Merkel kancellár és elvtársai politikai retorikája, addig nem vár fényes jövő Európára. Nem véletlen, hogy Magyarországon egyre többen szimpatizálnak Donald Trump nemrég megválasztott amerikai elnökkel, míg a német politikus népszerűsége folyamatosan zuhan.  A Századvég által készített legfrissebb közvélemény-kutatás szerint a magyar lakosság „erősen kritikus az EU vezetésével kapcsolatban.


Ez mindeddig így lesz, amíg olyanok irányítják Európát, akik vesznek tudomást arról, hogy Nyugaton a helyzet már nem változatlan… 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése