2017. október 6., péntek

Konyhában, Laciéknál, Bercikével

A baloldal úgy viselkedik, mintha az országot saját konyhának tartaná, a hokedlin ülve két stampedli pálinka között kapnának őszinteségi rohamot, és ugranának egymás nyakába. Valahogy így...


Te, Laci, mondd már meg, mire értetted, hogy ügynökök vannak köztünk, meg ez a maffiadolog,  te, mondjad már, mennyit ittál? – vágta oda a konyhában Berci, aki jó ideje szemet vetett már a Laci pecsenyére. 

Kérlek szépen semennyit, de hogy itt mindenki az én pecsenyémet akarja sütögetni, az nem megy, inkább lelépek, unom, hogy én kapom itt az ívet – reagált Laci, aki kissé feszengve ült eddig is milliós órájával a kezén a konyhaasztalnál. Nem is kellett neki több, kiment a gangra cigizni.  

Tibi kapitány, aki mindig jobban bírta az italt a többieknél, még azért kiordított, hogy "na, ha jössz vissza, hozzál már be uborkát, Laci, vagy becsináltál?

Berci ekkor szemlesütve maga elé mormogva azt mondta, hogy tudta ő, hogy Tomit kellett volna meghívnia, mert Laci nagyon nincs jó passzban, és meg is mondta ezt Istvánnak, aki országos cimbije volt Lacinak, "na ugye, én megmondtam, hogy ez lesz". István ezt személyes sértésnek vette és lelépett. Berciék meg úgy döntöttek, hogy maradnak, majd lesz valahogy. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése