2018. február 26., hétfő

Most akkor van vagy nincs diktatúra?

Nyert a Fidesszel szemben Márki-Zay Péter, amiből nemcsak a Fidesznek, hanem a választóknak is komoly tanulságokat kellene levonnia. Ő az első, aki úgy nyert, hogy fakenews-okkal árasztotta el a baloldali médiát, úgy, hogy totálisan alkalmatlan lesz betarthatatlan ígéreteinek végigvitelére.



A baloldali fővárosi blogok máris azzal jöttek, hogy bizony annak ellenére győzött Hódmezővásárhelyen a jelölt, hogy bekamerázták az utcáját, listázták a támogatóit, meg azért rúgták ki, mert elindult a választáson. Az egész totális marhaság volt, de nem érte el az emberek ingerküszöbét. Hogy miért volt baromság, mert: (1.) a kamerákról már hónapokkal korábban döntöttek, és orbitálisan hülye lenne az a titkosszolgálat, amelyik így figyelné meg az embereket. (2.) Egyszerűen egy választási plakátra ráírták azokat a támogatókat, akik névvel és arccal is vállalták, hogy beállnak a most már megválasztott polgármester mögé. (3.) A polgármester másik hatalmas hazugsága az volt, hogy egy magáncég a Fidesz miatt rúgta ki, de hát akkor küldték el, amikor még meg sem halt a néhai polgármester.

A hazugságok nem érdekeltek senkit – mert csak címeket olvasnak. A vásárhelyi győzelemmel egy másik orbitális hazugság is megdőlt, méghozzá az, hogy diktatúra van. Ha ugyanis diktatúra van, akkor csak a diktatúra jóváhagyásával győzhetett. Azaz a most megválasztott vásárhelyi polgármester összejátszott a diktatúrával, valójában fideszes és segédkezett a választások elcsalásában.

A baloldali mainstream-retorika tehát hazudik és uszít – sikerrel. Az embereket nem érdeklik az észérvek, a normális hangnem. Az sem érdekli őket, hogy nem lehet diktatúra, ha az ellenzék nyeri a választást. Mert van és CSAK.

Márki-Zay esetében az sem érdekelt senkit, hogy mégis mit fog csinálni totális fideszes ellenszélben a polgármester, vajon milyen munkát fog végezni – ne felejtsük el, a multi nem azokat küldi el, akik jók, hanem az alkalmatlanokat.

A választókat az sem érdekelte, hogy a zsidózó, cigányozó, meleggyűlölő Jobbik, vagy az áremeléseket szolgaian a multik kérésére mindig végrehajtó MSZP – és vadhajtásai – is ott állt az állítólag keresztény ember mögött. Nem számít semmi, csak a bosszú, csak az, hogy mindenki népi hősnek érezhesse magát egy percig, addig, amíg leadja a szavazatát – aztán meg kit érdekel, mi lesz?

Majd ha a népmesei lilaköd felszáll, akkor rádöbbenek, hogy mit is akarnak. Egyszerűen már nem számít, hogy a szocik azzal töltötték az idejüket, hogy a mi zsebünkből húzzák ki a multik hasznát – ki emlékszik arra, hogy 50 százalékkal nőttek csak 2006-ban a távhődíjak? Ugye senki?
Vagy arra, hogy Bokros elvtárs idején családok százezrei éltek úgy, hogy alig volt mit enniük, vagy pécsi művészek zsíros kenyéren éltek, ma pedig csodaszép Kodály Központjuk van.

Kit érdekel, hogy gyönyörű kórháza van a városnak – új negyed nőtt ki az egyetem mellett és nőni fog – ha az ömlik a balliberálisoktól, hogy minden sz*r? Kit érdekel, hogy rá se lehet ismerni a városra, és hogy már nem amiatt sírnak a cégek, hogy túljelentkezés van náluk, hanem azért, mert nincs elég ember?

De kit érdekel, mert a család első kocsija mellett éppen a másodikat veszi meg, a 10 éves kiskölöknek meg új Iphone kell, miközben épül az új otthon állami pénzből. Ki emlékszik arra, hogy 10 éve mi volt itt Pécsen, az országban, és akkor ez kiknek volt köszönhető? Kit érdekel, hogy egy normális vállalatot nem hoztak Pécsre a szocialisták, de magukat meg a kiszolgálóikat megjutalmazták hárommilliárddal?

Ja és kit érdekel, hogy fogalmuk sem lesz, hogy mit csinálnak majd április 9-én a Parlamentben olyan arcok, akik boldogan sanyargatták az embereket?

Pedig eljön az a nap is és akkor nagyon fog érdekelni mindenkit, hogy no lám, ezek meg mit akarnak, meg valójában kik ezek? Az akasztós MSZP-sek, a zsidózó és cigányozó jobbikosok, a teljesen felkészületlen, infantilis momentumosok, a szocialista párt nemkívánatos emberei, vagy éppen a betelepítést örömmel elfogadó, a veszélyt elbagatellizáló nyugdíjas politikai kalandorok.

Mindegy, mert megjött az új Iphone...


1 megjegyzés:

  1. "Márki-Zay esetében az sem érdekelt senkit, hogy mégis mit fog csinálni totális fideszes ellenszélben a polgármester, vajon milyen munkát fog végezni – ne felejtsük el, a multi nem azokat küldi el, akik jók, hanem az alkalmatlanokat." Ja, hogy a Fideszes ellenszél el fogja lehetetleníteni minden lehetséges eszközzel, de NINCS DIKTATÚRA?! Normálisak vagytok?

    "A választókat az sem érdekelte, hogy a zsidózó, cigányozó, meleggyűlölő Jobbik, vagy az áremeléseket szolgaian a multik kérésére mindig végrehajtó MSZP – és vadhajtásai – is ott állt az állítólag keresztény ember mögött." Ki a keresztény ezzel szemben? A véreskezű mészáros rapsic Semjén, akit épp most jelentettek fel Svédországban? A kommunista retorikát nosztalgiával másoló, putyinista Orbán? Az egyszerű csaló Habony, vagy a tehetségtelen ügyeskedő, atyailag kitömött "Boci"? Szánalmas retorika ez.


    "ki emlékszik arra, hogy 50 százalékkal nőttek csak 2006-ban a távhődíjak?" Ti meg arról nem beszéltek, hogy a villany és a gáz világpiaci ára is alacsonyabb, mint a "rezsicsökkentett" hazai, igaz?

    "már nem amiatt sírnak a cégek, hogy túljelentkezés van náluk, hanem azért, mert nincs elég ember?" Ez nem érdem. A szakképzett munkaerő lelécel. Ez hol érdem nektek?

    "betelepítést örömmel elfogadó, a veszélyt elbagatellizáló nyugdíjas politikai kalandorok" Nem ismerek ilyet de talán fontosabb, hogy nem tudok olyan ellenzéki pártról, amely támogatná a kerítés lebontását.

    Senki sem mondja, hogy a Fidesz mindent szarul csinál. A nárcisztikus Orbán béna szövegétől ex-fidesz szavazóként is kiráz a hideg, de aki nem elvakult, látja a fejlődést. A baj csak az, hogy a régió elhúzott mellettünk. A Fidesznek ideje lenne összeszednie magát, és nem a hisztire meg a migránsokra építeni a kampányt, mert gecire szánalmas.

    VálaszTörlés